Langsung ke konten utama

[INFO] 2012 Mnet Asian Music Awards: Live Stream + Information Compilation

1000 years always by side my side

SHINee will be attending this year's Mnet Asian Music Awards. Fans around the world can participate in the festivities by streaming the event live! All information can be found in Koreaboo's info compilation below.

======

In just hours, the 2012 Mnet Asian Music Awards (MAMA) will be airing from the Hong Kong Convention and Exhibition Center in Hong Kong, lasting a total of 6 hours including the red carpet and main event.

The 2012 MAMA will be aired in 85 countries across the world including Korea, Hong Kong and Japan, reaching out to 2.3 billion viewers. Sixteen countries will get the chance to watch the festivities live, while an additional 69 countries will have the recorded show air at a later time.

In addition to that, the 2012 MAMA will be available for live online streaming via 20 different platforms including Facebook, YouTube, Yahoo! Japan, Sohu and Global Mnet (MAMA's Official Website).

So what can you expect from the 2012 MAMA, and where can you watch it from your own home? Koreaboo will guide you through it all!

Date: Friday, November 30, 2012
Red Carpet Party: 5pm - 7pm KST
Award Ceremony: 7pm - 11pm KST

Theme: Music, The knot tying different times together
The past and present meet through the knot of music to create a new future.
Regardless of nationality, language, time zone and generation, music unites us all. Music Makes One!

Online Streaming:
Facebook, mama.interest.me, Mnet America, YouTube (Mnet/Mnet America), Sohu, Yahoo! Japan and more...

Backstage Streaming:
Follow the experience of "Share The Love of K-Pop" contest winner Sophie Cheng here


Red Carpet MCs:
Danny Im (1TYM), Eunice Kiss, Hannah Jun

Presenters:
Angelababy, Bai Bai He, Bolin Chen, Cho Younhee, Choi Jiwoo, Han Chaeyoung, Han Ga-in, Han Yeseul, Jackie Chan, Jung Gyuwoon, Jung Ilwoo, Jung Woosung, Kim Hyojin, Kim Kangwoo, Kim Sungsoo, Koh Joonhee, Park Shinhye, Peng Yuyan, Simon Yam, Song Joongki, Song Seunghoon, Yun Siyun

Lineup:
PSY, Super Junior, Ailee, Davichi, Double K, Dynamic Duo, EXO-M, EXO-K, Geek's Jung Jaeil, JYP, K.Will, Lee Hi, LOCO, Pia, Seo Inyoung, SHINee, 2PM's Wooyoung, Block B's Zico, Brown Eyed Girls' Ga-in, Bang Yongguk, Big Bang, SISTAR, Hyuna & Hyunseung (Troublemaker), Roy Kim, Epik High, B.O.B, Adam Lambert, Natthew, Joey Yung, Chris Lee (Li Yuchun), Wang Leehom and more...

Nominees: Artists who released albums and digital singles between October 24, 2011 and October 23, 2012

Evaluation of Winners:
Winners are chosen after reviewing 6 categories: online and mobile voting, survey on artist preference, special evaluation from judges, evaluation committee consisting of music critics and relevant experts, sales of music albums, digital chart ranking and etc.

Online Voting: October 23, 2012 6pm KST through November 28, 2012 12am KST at mama.interest.me

Evaluation Committee: 40 members (20 Korean and 20 non-Koreans) consisting of music critics, journalists and other music relevant experts.

Research Institute: Gallup Korea (500 interviewees between the age of 15-34 taken November 1st through 7th)

Digital Chart Ranking: Combined music sales of online music portals in Korea including Mnet, Bugs, Soribada, Cyworld and Olleh Music.


Nomination Categories: 21 categories (3 grand prizes, 18 general)
Grand Prizes: Artist of the Year, Song of the Year, Album of the Year

Artist: New Male/Female

Solo: Male/Female

Group: Male/Female

Genre:
Best Dance Performance - Solo/Male Group/Female Group
Best Band Performance
Best Rap Performance
Best Vocal Performance - Solo/Male Group/Female Group

Special Awards: Best Music Video, Best Collaboration Performance, Best OST

Global: Best Global Male/Female Group

Source: Mnet, Koreaboo
Shared by joAnnwashere @ shineee.net

Komentar

  1. Thank you for sharing such great information. It has help me in finding out more detail about Live Streaming!

    BalasHapus

Posting Komentar

Tinggalkan kesanmu ketika berkunjung

Postingan populer dari blog ini

[Review Skincare] Krem Masker Bengkoang Mustika Ratu

KREM MASKER Bengkoang Bengkoang roots mask Membantu Kulit Tampak Cerah & Menyamarkan Noda Ekstrak umbi bengkoang, Akar Manis dan derivate Vitamin C dalam kandungan masker Bengkoang membantu kulit wajah menjadi terasa kencang, lebih lembut, lebih cerah dan menyamarkan noda hitam. ***
Annyeong!
Balik lagi dengan postingan masker. Aku sempat berhenti posting tentang masker yang aku pakai karena aku lagi betah pakai masker ovale bengkoang merek ovale, dan pernah aku review (baca disini). Pas banget stok masker di rumah udah menipis, akhirnya aku coba belanja di swalayan tempat dimana biasa aku beli masker.
Eh ternyata habis.
Dan penyakit malasku kumat. Yakni malas banget keliling-keliling swalayan Cuma demi cari sebungkus masker. Alhasil pas singgah di Indomaret, aku lihat masker bentuk pasta yang dikemas dalam bentuk tube.
Aku gak banyak mikir lagi pas ngelihat masker ini. Alasan pertama sih karena mereknya itu Mustika Ratu. Siapa coba yang gak kenal merek ini? Dari aku belum lahir, kaya…

[Review Skincare] Olay® White Radiance Night Whitening Cream

Untuk kulit tampak cerah dengan Olay® White RadianceTM Night Whitening Cream Membantu kulit perlahan-lahan tampak bersinar dengan 3 langkah: Merawat – Vitamin B3 memberi energi sel bagi kulit untuk membantu proses peremajaan kulit. Mencerahkan – Olay Whitening complex (Vitamin B3, Mulberry Extracts, Vitamin C) menyamarkan noda dan meratakan warna kulit saat Anda tidur. Menutrisi – Bermacam vitamin dan campuran bahan pelembab yang efesien untuk memperoleh tekstur yang terasa lebih lembut, tampak bersih bercahaya dan berseri-seri
Review
Aku sudah menggunakan produk Olay yang Night Cream 2x, dalam rentang waktu sekitar setengah tahun. Dan review ini saya buat setelah pesanan Olayku yang ke-2nyampe beberapa hari yang lalu. Setelah melihat hasilnya aku pengen berbagi cerita tentang produk satu ini.
Produk ini adalah rangkaian dari cream cleanser yang pernah aku review: Olay® White Radiance Cream Cleanser
Mulai dari efeknya dulu ya.
Setelah pemakaian setengah tahun, nampak perubahan signifikan sam…

[Review Skincare] Latulip Acne Total Care Lotion (Series for Acne Prone Skine)

Lotion khusus untuk perawatan kulit berjerawat. Mengandung bahan bio-aktif Terinen-4-ol yang berfungsi sebagai anti-mikroba, Sulfur yang berfungsi sebagai antiseptik ringan, dan Salicylic Acid yang berfungsi sebagai keratolitik. Oleskan secara tipis dan merata pada seluruh kulit wajah. Hindarkan pemakaian pada sekitar mata dan mulut. Sebaiknya dipakai dua jam sebelum tidur malam dan biarkan sampai esok hari. Kocok dahulu sebelum dipakai.
Sebenarnya aku udah lama banget pake produk ini. Sekitar 4 tahunan, mungkin ini tahun kelima aku betah pakai produk ini. Dan awal perkenalan dengan produk ini ketika aku benar-benar putus asa melihat kulit wajahku yang rusak karena jerawat meradang.
Aku gak main-main ketika mengatakan wajahku mengerikan sekali saat itu. Jerawat yang tumbuh di pipi membuat aku kehilangan percaya diri. Untuk menatap lawan bicaraku saja, aku gak berani. Aku bahkan gak berani memposting foto yang sempat aku ambil bersama teman-temanku. Hanya berani menyimpan dalam folder di…